info@skelin-mont.com +385 22 772 350

Certifikati tvrtke Skelin Mont

Svaka tvrtka može o sebi misliti da je dobra, ali ako za to ima i certifikat od nepristrane i akreditirane organizacije onda je to vjerodostojna potvrda koja jamči kvalitetu proizvoda i usluga. Kvaliteta je ključ upjeha – misao je to kojom se vodimo u tvrtki Skelin Mont d.o.o. pa smo stoga inzistirali na ishodovanju certifikata kojima potvrđujemo našim klijentima, partnerima i na kraju samima sebi da će naši proizvodi i usluge zadovoljiti sve zahtjeve o kvaliteti.

 

Skelin Mont – proizvodni pogon

Certifikat ISO 9001 – Sustavi upravljanja kvalitetom

Svjesni smo da je za uspješno vođenje i rad tvrtke potrebno njome upravljati na sustavan i transparentan način. Zato tvrtka Skelin Mont posjeduje međunarodnu normu koja postavlja zahtjeve za uspostavu i održavanje sustava upravljanja kvalitetom – ISO 9001. Ovaj općeprihvaćeni certifikat jamči da su proizvodni procesi unutar tvrtke vođeni u nadziranim uvjetima, a time se utječe i na pozitivan doprinos ostvarenja ciljeva našeg poslovanja, kako sa sadašnjim i potencijalnim partnerima, tako i s našim cijenjenim klijentima.

 

ISO 9001

Certifikat ISO 14001 – Sustav upravljanja okolišem

Racionalno trošenje prirodnih resursa i sprječavanje onečišćenja okoliša tema je od velike važnosti i smatramo da bi svaka organizacija trebala u tome sudjelovati. Radi društvene odgovornosti koje smo itekako svjesni, ishodovali smo i ISO 14001 certifikat kao potvrdu svim zainteresiranim stranama da tvrtka Skelin Mont vodi brigu o okolišu i poštuje sve primjenjive zakonske zahtjeve. Jer, suvremene tehnologije, emisije plinova, globalno zagrijavanje i trošenje prirodnih resursa razlozi su koji nas navode na to da moramo krenuti od samih sebe u očuvanju našeg okoliša.

 

ISO 14001

CE znak- europski znak sukladnosti

Sigurnost i zaštita važne su stavke svake djelatnosti, a CE znakom se potvrđuje da naši proizvodi udovoljavaju zahtjevima sigurnosti, zaštite imovine, zaštite životinja i zdravlja ljudi, zaštite okoliša i javnog interesa prema propisanim EU direktivama. Svi Skelin Mont proizvodi su prije dodijeljivanja CE znaka prošli postupak ocjenjivanja sukladnosti koji garantira da je proizvod izrađen prema tehničkim propisima u skladu s tehničkim zakonodavstvom Europske Unije. Na taj način proizvodi proizvedeni u našem pogonu mogu na europskom tržištu ravnopravno konkurirati ostalim tvrtkama slične ili iste djelatnosti.

CE znak

Kvaliteta, okoliš i sukladnost

Jednom kada smo dobili navedene certifikate, ne znači su naši napori kontinuiranog napredovanja i rasta u tim pogledima stali. Naprotiv, tek smo tada zadobili povjerenje i samim time još veću odgovornost da radimo u skladu sa društveno – gospodarskim potrebama svijeta i vremena u kojem živimo. Veseli nas da su to prepoznali naši klijenti i dugogodišnji partneri koji u našoj tvrtci Skelin Mont imaju pouzdanog i transparentnog partnera. Potvrđeno!

 

 

Hoop_Skelin_M

About Hoop_Skelin_M