info@skelin-mont.com +385 22 772 350

PROIZVODNI POGON

Proizvodni pogon Skelin Monta smješten je u poduzetničkoj zoni PODI u Šibeniku gdje imamo PVC automatiziranu liniju te Alu liniju u razvoju.

PVC automatizirana linija

Nakon što od naših klijenata dobijemo upit i izradimo ponudu sa specifikacijama, krećemo sa pripremom radnog naloga u tehničkom uredu. U izradi prolazimo kroz 6 koraka:

  • priprema radnog naloga u tehničkom uredu
  • automatsko povlačenje naloga u proizvodnju
  • krojenje profila putem automatske dvoglave pile ELUMATEC
  • automatska obrada profila na obradnom centru URBAN
  • varenje spojeva te njihova obrada na automatiziranoj liniji ELUMATEC
  • okivanje na automatsko stolu za okivanje ELUMATEC
proizvodni-pogon
proizvodni-pogon2

GARANCIJA

Kvaliteta je ogledalo naše firme i nit vodilja, stoga je garancija koju dajemo na naše proizvode dokaz tomu. Skelin Mont garantira svojim kupcima da će se u jamstvenom roku odazvati na kvar i servisirati ga u najkraćem roku.

6 godišnju garanciju, uz ispravno rukovanje i održavanje dajemo na sve sisteme.

2 godišnju garanciju, uz ispravno rukovanje i održavanje dajemo na sve okove.

Našu kvalitetu garantiraju i certifikati koje posjedujemo: ISO 9001 te CE oznaku koji garantiraju kvalitetu u cijelom procesu proizvodnje kao i odabiru materijala te ISO 14001 koji garantira da se pri procesu proizvodnje čelika vodi briga o očuvanju okoliša.

garancija

CERTIFIKATI

Kao dokaz naše kvalitete, posjedujemo sljedeće certifikate, na što smo iznimno ponosni:

ISO 9001 – Sustav upravljanja kvalitetom – potvrda primjene sustava upravljanja kvalitetom u skladu sa međunarodnom normom

ISO 14001 – Sustav upravljanja okolišem – potvrda da se poštuju propisi iz područja okoliša trajnim poboljšanjima sprječavanjem zagađenja

CE znak – europski znak sukladnosti – potvrda da proizvod udovoljava zahtjevima sigurnosti, zaštite imovine, zaštite životinja i zdravlja ljudi, zaštite okoliša i javnog interesa prema propisanim EU direktivama.

Smatramo da je kvaliteta ključ uspjeha te motiv u razvoju svake tvrtke, stoga neprestano radimo na razvoju i unaprijeđenju kvalitete i brige za okoliš.

ISO-9001-certifikati

UVJETI PLAĆANJA

Plaćanje je moguće samo u gotovini. Ne nudimo mogućnost kartičnog plaćanja.

Ponuda koju SKELIN MONT d.o.o. pošalje klijentu sukladno njegovom zahtjevu, vrijedi za navedene pozicije, količine i opise iz ponude. U slučaju promjene količine, izgleda elementa, opisa radova firma SKELIN MONT d.o.o. zadržava pravo promjene cijene. Ponuda koju SKELIN MONT d.o.o. pošalje klijentu ima važnost ugovora te naručitelj svojim potpisom potvrđuje gornje navode (količinu, smjerove otvaranja). Eventualne promjene radnog naloga moguće su u roku od 1 dana po uplati avansa. Sve naknadne promjene se ne uvažavaju, tj. biti će uvažene uz nadoplatu investitora.

Rok isporuke je 3 do 4 tjedna za standardne boje i oblike, odnosno 5 do 7 tjedana za vanstandardne boje i oblike ili po dogovoru. Roba se naručuje po uplati 50% avansa i od tada počinje teći dogovoreni rok isporuke ili montaže stolarije. Prije montaže potrebno je uplatiti još 30% avansa, a ostatak po okončanju radova. Na uplatu 100 % avansa odobravamo dodatnih 5% rabata.

Roba ostaje vlasništvo SKELIN MONT d.o.o. sve dok joj se u potpunosti ne uplati ugovoreni iznos. Po završetku ugradnje stolarije stranka je obavezna upisati primjedbe u primopredajni zapisnik. Firma SKELIN MONT d.o.o. se obavezuje da će eventualne nedostatke ukloniti u najkraćem mogućem roku.

Račun za uplatu je kod KENT BANKE
IBAN: HR5441240031134001440
SWIFT (BIC): KENBHR22
Prilikom plaćanja općom uplatnicom u polje poziv na broj molimo upisati broj ponude (npr. 16-1234).

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Skelin Mont je pouzdan i siguran partner koji je u stanju svojim kupcima i poslovnim partnerima odgovoriti i na najrazličitije zahtjeve i ponuditi vrhunska dizajnerska rješenja primjenjujući najviše standarde poslovanja i garantirajući visoku kvalitetu usluge.