Sjetite se svih onih dosadnih komaraca koji vam tijekom ljetnih ugodnih večeri kvare ugodu i san! Sjetite se samo onog neugodnoj zujanja pored uha dok spavate u svojoj udobnoj postelji! A tek djeca!

Riješite se problema sa insektima uz vrlo jednostavno rješenje. Komarnici ili mrežice protiv insekata predstavljaju potpuni preporod u borbi protiv tih dosadnih insekata.

Komarnici se vrlo jednostavno montiraju na prozore i vrata i jako su prihvatljiv proizvod koji omogućuje ugodan život u vlastitom prostoru. Na zdrav i jednostavan način riješite problem zaštite cijele obitelji jer su komarnici i ekološki najprihvatljiviji način borbe protiv insekata za razliku od svih drugih kemijskih sredstava.

Postoji nekoliko vrsta komarnika:

  • Fiksni komarnici (montiraju se bez oštećenja prozora)
  • Rolo komarnik (na prozorima bez roleta). Rolo komarnik izvlači se samo prema potrebi. Ostalo vrijeme je zaštićen i nevidljiv u roletnoj kutiji.
  • Zaokretni komarnik (na balkonskim i drugim vratima)
  • Klizni komarnik (na kliznim stijenama)

Komarnici se rade po mjeri i dimenzijama koje odgovaraju vašim otvorima. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata s elegantnim dizajnerskim rješenjima. Okviri komarnika izrađeni su od aluminijskih profila. Mrežica koja služi za zaštitu od insekata izrađena je od kvalitetnog materijala (fiberglass), te je otporna na sve vremenske uvjete. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, a one sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice.

Komarnike nudimo u bijeloj i smeđoj boji te se na prozor prijanjaju pomoću četkice i na taj način spriječavaju insektima prolaz između prozora i komarnika. Jednostavni su za održavanje.

Skelin Mont svojom kvalitetnom izvedbom i montažom garantira dugi vijek trajanja komarnika i mrežica.

PIETTA 22 I 32

PIETTA 22 i 32 komarnici će zaštititi vaš dom od komaraca na vrlo efikasan način. PIETTA komarnici sadrže 2 bočna valjka desno i lijevo na donjem dijelu, a na gornjem dijelu 1 valjak koji smanjuje trenje užadi. Užad na donjem dijelu podignuta je od vodilice 6mm što omogućava manje skupljanje prašine. Valjci i roleri na gornjoj i donjoj strani smanjuju trenje i omogućavaju duži vijek trajanja komarnika.