Alu klizne stijenke idealno su rješenje kada želite maksimalno iskoristiti prostor, bilo da se radi o prostoru u kojem stanujete ili o poslovnom prostoru. Alu klizne stijenke dobro su rješenje kao panoramske, ali i za male prostore kada služe kao izlaz iz prostorije na terasu ili vrt. Velika prednost koju klizne stijenke daju prostoru je osvijetljenost. Vrlo su jednostavne za korištenje i maksimalno funkcionalne te vaš prostor čine elegantnim i modernim.

Alu klizne stijenke moguće je dobiti u svim RAL bojama.

Schüco ASS 50

Schüco klizni i klizno-podizni sustav ASS 50 je odlično rješenje za sve koji imaju osnovne zahtjeve za toplinskom izolacijom. Uzak vizualni izgled od samo 89 mm omogućuje izolirana aluminijska konstrukcija za velike površine stakla sa maksimalnom propusnošću svjetlosti. Schüco ASS 50 dolazi sa primjenjivom debljinom stakla od 8 mm do 32 mm i protuprovalnom klasom zaštite do RC 2.

Schüco ASS 70.HI

Schüco ASS 70.HI je idealan kao kvalitetno sistemsko rješenje u prostoru građevina i luksuznoj stanogradnji. Kao opcija, ASS 70.HI nudi praktičnu tehnologiju Schüco SmartStop i Schüco SmartClose koja osigurava jednostavno i sigurno rukovanje pokretnim krilima.

Schüco ASS 70.HI baziran je na 1-,2- i 3- žlijebnim krilima koja omogučuju gradnju velike širine otvaranja sa izvanrednom praktičnošću rukovanja. ASS 70.HI nudi veliku raznovrsnost boja te je konstrukcija moguća u drugačijoj boji vanjakog dijela u odnosu na unutrašnji.

Schüco ASS 77 PD.SI

Schüco klizni sistem ASS 77 PD.SI (Super Insulation) baziran je na profilima od PVC-a ojačanog staklenom vunom zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji oslojavanja materijala, što pruža izuzetnu toplinsku izolaciju. ASS 77 PD.SI pruža klizni sistem sa maksimalnom transparentnošću i najvećim mogućim upadom svjetlosti. Izuzetno je lagan i komforan za rukovanje zahvaljujuči skrivenim motorima. Brzo, bešumno kretanje omogućuje upravljačko polje ili tipke dok najveću moguću mjeru komfora donosi inteligentna senzorska tehnika.

 

Schüco ASS 77 PD.HI

Schüco klizni sistem ASS 77 PD.HI (High Insulation) je visoko termoizolacijski sustav s kojim vam na raspolaganju stoje različiti tipovi otvora za mnoge varijante u Schüco Panorama Design. Po izboru 2- ili 3- žlijebni okvir pruža veliki konstruktivni spektar za osvjetljenu, transparentnu arhitekturu pri komfornom pogonu i jednostavnom sigurnom kretanju. Schüco ASS 77 PD.HI nudi dodatna rubna rješenja od 90°za mala vrata i izborno ručnu varijantu okova. Izuzetno je lagan i komforan za rukovanje zahvaljujuči skrivenim motorima. Brzo, bešumno kretanje omogućuje upravljačko polje ili tipke dok najveću moguću mjeru komfora donosi inteligentna senzorska tehnika.