Prvi dojam pri ulasku u vaš dom zasigurno ostavljaju ulazna vrata. Ona vašem domu daju originalnost i izražavaju stil vlasnika. Ulazna vrata moraju zadovoljiti sve elemente estetike, funkcionalnosti i zaštite.

Obzirom na sve zahtjevnija arhitektonska rješenja i prilagođavanje modernim linijama, Skelin Mont aluminijska ulazna vrata mogu zadovoljiti sve tražene uvjete svojim tehničkim karakteristikama i statikom. Možete odabrati boju vrata i izgled, kao i mogućnost otvaranja vrata karticom, otiskom prsta, i sl.

Kada za svoj dom želite visoku kvalitetu i funkcionalnost, tada su aluminijska vrata odličan izbor za vas.

Prednosti ALU vrata:

  • izvanredna toplinska i zvučna izolacija
  • moderan dizajn
  • mogućnost oblikovanja i prilagodbe prema želji i potrebi vlasnika
  • visok stupanj čvrstoće i izdržljivosti
  • otpornost na vremenske uvjete
  • kvalitetan materijal lak za održavanje
  • visok stupanj protuprovalne zaštite ugradnjom kvalitetnih okova

 SCHÜCO MODEL ADS 65

Schüco ADS 65 serija ulaznih vrata je odličan izbor za svaki dom ili poslovni prostor. Model Schüco ADS 65 krasi vrhunska vizualna širina od 147 mm, rješenja plitkih pragova za gradnju bez barijera kao i moguće pomicanje potpornih točaka.

Vrata imaju mnogobrojne varijante izvedbe kao što su: jednokrilne ili dvokrilne, otvaranje na vanjska i unutrašnja, antipanik-vrata, klizna vrata. Za automatizirani komfor i sigurnost, postoji opcija ugradnje Schüco Door Control Sistema koji se jednostavno integrira u konstrukciju vrata.

 SCHÜCO MODEL ADS 75

Schüco ADS 75 SimplySmart je predviđen kako za poslovnu tako i za stambenu gradnju. Troslojna kontrukcija profila omogućava poboljšanje statike za razliku od drugih sistema vrata. Hibridni spoj krila sprječava savijanje vrata na osnovu temperaturne razlike između vanjskog i unutrašnjeg dijela.

Model Schüco ADS 75 se može pohvaliti sa izuzetnom toplinskom izolacijom. Za automatizirani komfor i sigurnost, postoji opcija ugradnje Schüco Door Control Sistema koji se jednostavno integrira u konstrukciju vrata.

SCHüCO DCS

DCS ili Door control system je moguće ugraditi na sva vrata iz Schüco ADS serije. DCS je modularni sustav upravljanja vratima. Komponente DCS-a su integrirane u profil vrata te se u vrata konstruira individualno. Zbog prethodno montirane instalacije električna instalacija je jednostavna te cijelokupna ugradnja DCS-a kratko traje zbog klips-tehnike ugradnje. Na zahjtev kupca mogući su individualni elementi stakla uključujući materijal za pričvršćivanje.