info@skelin-mont.com +385 22 772 350
Kupnja novog zemljišta u uredu gradonačelnika Šibenika

Skelin Mont otvara novi moderni objekt na poduzetničkoj zoni ”Podi”

 

Skelin Mont d.o.o. potpisao je u uredu gradonačelnika Šibenika ugovor o kupnji 11.370 m2 parcele na kojoj će se izgraditi moderni proizvodni pogon za aluminijske konstrukcije u vrijednosti 17 milijuna kuna.

 

Skelin Mont na Podima gradi novi pogon širi tržište i zapošlja oko 20 radnika

Izvor fotografije: Šibenik IN

 

Novi objekt prostirat će se na 3.500 m2 proizvodnog pogona na kojem će se također nalaziti i tzv. showroom u kojem će se moći ispitati kvaliteta materijala. ”Postupak ishodovanja građevinske dozvole je već u tijeku te će izgradnja početi ubrzo” ističe Ivica Skelin, vlasnik tvrtke Skelin Mont d.o.o.

Skelin Mont d.o.o. već zapošljava 92 radnika, a ova nova investicija omogućit će zapošljavanje još dodatnih 20-ak te omogućiti dodatno širenje tržišta koje već sad obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i druge susjedne zemlje.

Ova 17 milijunska investicija omogućit će širenje malog i srednjeg poduzetništva te širenje poduzetničke zone ”Podi” kao i priliku da se Skelin Mont d.o.o. dokaže kao lider na tržištu PVC i ALU stolarije kako kvalitetom tako i modernom tehnologijom koja će omogućiti proizvodnju aluminijske konstrukcije za svaki dom i poslovni prostor.

 

Potpisivanje ugovora u uredu gradonačelnika Šibenika

Izvor fotografije: Šibenik IN

 

Skelin Mont

Izvor fotografije: Šibenik IN

Hoop_Skelin_M

About Hoop_Skelin_M