info@skelin-mont.com +385 22 772 350
Skelin Mont i schuco za najsuvremenija rješenja

Skelin Mont i Schüco zajedno za najsuvremenija rješenja

Kada birate profile za svoju stolariju dobro je znati što želite i što vam zapravo treba. Na tržištu se nude brojna rješenja, ali na vama je da odaberete najoptimalnije rješenje za vaš objekt. Skelin Mont u priozvodnji  ALU stolarije koristi Schüco profile koji su na samom vrhu svjetske kvalitete u proizvodnji profila na svijetu. Isti ti profili koje Skelin Mont koristi u proizvodnji  stolarije redovito dobivaju odličja i sa svojim inovacijama uvijek su ispred konkurencije.

         download

Ovaj poznati njemački brand  je postao sinonim za inovantne prozore, vrata i fasadne sustave koji su kombinacija sigurnosti, komfora i dizajna, a uz sve to postavljaju nove standarde na području energetske učinkovitosti. Ono što je Schücov prioritet je održiva gradnja usmjerena ljudima u skladu sa njihovim potrebama, suvremenom tehnologijom i prirodnim okruženjem. Vrlo često kad pokušavamo nekom objasniti što je to ”Schüco u svijetu prozora i vrata” možemo čuti da je to kao ”Mercedes u svijetu automobila”.

Schüco brand vam nudi razne proizvode prilagođene za novogradnju i renoviranja, namijenjene i posebno dizajnirane kako bi se zadovoljile individualne potrebe kupaca i korisnika.

Osim vrata i prozora Schüco vam nudi i fiksne lamele, klizne lamele, harmo vrata, krovne prozore, strukturalnu fasadu, kontinuiranu fasadu, zimski vrt i još mnogo drugih proizvoda. Možemo reći da je ovaj najpoznatiji brand u proizvodnji profila na svijetu, zbog svoje kvalitete i brojnih prednosti  danas itekako prisutan  u modernoj arhitekturi i gradnji najmodernijih objekata. Neka od modernih arhitektonskih rješenja u kojima su korišteni Schüco profili možete vidjeti i ovdje:

objekt Sukošan Zadar, moderna gradnja stanova sa spojem Dalmatiskoga štiha ,serija profila prozorskih Schuco AWS 65 i podizno klizni sistem ASS 70.HI.Oba si

Objekt Sukošan Zadar, moderna gradnja stanova sa spojem Dalmatiskoga štiha, serija profila prozorskih Schüco AWS 65 i podizno klizni sistem ASS 70.HI.Oba si

 

obiteljska kuća moderne arhitekture odrađena u seriji Schuco AWS 90. SI+

Obiteljska kuća moderne arhitekture odrađena u seriji Schüco AWS 90. SI+

 

Skelin Mont i schuco za najsuvremenija rješenja

Moderna gradnja koja koristi Schüco profile

 

Skelin Mont i Schuco za najmodernija rješenja

Skelin Mont i Schüco za najmodernija rješenja

 

Proizvodnja Schüco profila odvija se izuzetnim uvjetima najviših standarda. Zavirite u proizvodnju Shcüco profila i pogledajte djelić radne atmosfere iz samog proizvodnog pogona.

Proizvodnja Schüco profila..

Schüco proizvodni pogon

 

Proizvodnja Schüco profila

Schüco proizvodni pogon

 

Proizvodnja Schüco profila-

Schüco proizvodni pogon

 

 

Proizvodnja Schüco profila.

Schüco proizvodni pogon

Kupujući prozore i vrata u Skelin Montu kupujete upravo takvu razinu kvalitete i sigurnosti.  Za više informacija o našoj ponudi, Schüco profilima i samoj montaži posjetite nas u jednom od naših izložbenih salona u Šibeniku, Splitu ili Vodicama gdje će Vam naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiti sve potrebne informacije.

 

Hoop_Skelin_M

About Hoop_Skelin_M