info@skelin-mont.com +385 22 772 350

Zašto je prozračivanje stana ili kuće tako važno?

Hoop_Skelin_M

“Trebali bi malo prozračiti!” – rečenica je koju ćemo izgovoriti kada zaista postanemo svjesni nedostatka kisika u prostoriji, što znači da je u stvari trebalo prozračiti puno, puno ranije. Jeste li znali da prosječno u jednom danu udahnemo i izdahnemo gotovo 30.000 puta i da jedna četveročlana obitelj uslijed svakodnevnih aktivnosti poput kuhanja, kupanja, zalijevanja i čišćenja proizvede čak i do 12 L vode u obliku vodene pare koju je svakako potrebno prozračiti iz stana?

Certifikati tvrtke Skelin Mont

Hoop_Skelin_M

Svaka tvrtka može o sebi misliti da je dobra, ali ako za to ima i certifikat od nepristrane i akreditirane organizacije onda je to vjerodostojna potvrda koja jamči kvalitetu proizvoda i usluga. Kvaliteta je ključ upjeha – misao je to kojom se vodimo u tvrtki Skelin Mont d.o.o. pa smo stoga inzistirali na ishodovanju certifikata kojima potvrđujemo našim klijentima, partnerima i na kraju samima sebi da će naši proizvodi i usluge zadovoljiti sve zahtjeve o kvaliteti.

Fasadni sistemi – sastavni dio moderne arhitekture

Hoop_Skelin_M

Kamo god pogledali, sigurno ćemo opaziti neku staklenu fasadu. U zadnje vrijeme, fasadna su rješenja doživjela veliki napredak kroz koji je staklo postalo jedno od primarnih sredstava za izgradnju novih zgrada. To nije toliko začuđujuće jer, ne samo da je staklo vizualno atraktivno, već ono ima mnoge benefite te zadovoljava važne funkcionalne elemente same građevine.

Povijest PVC prozora

Hoop_Skelin_M

Jeste li se zapitali od kada datiraju prvi PVC prozori?

Prvi PVC prozori su na tržište stigli prije više od 60 godina, točnije 1954. godine, a njihov razvoj traje i danas.

Prvi ovakav prozor postavljen je u jednom stanu u Hamburgu. Čak i tada, dvije ravne paralelne staklene ploče omogućile su savršenu zaštitu od propuštanja zraka.

Skelin Mont odaje počast Bernardu Bajdi Vukasu

Skelin Mont mijenjao vrata na kući nogometne ikone

Hoop_Skelin_M

Ako kažemo Bernard Vukas Bajdo, svim zaljubljenicima u nogomet to će značiti puno. Osim po svojim majstorijama, ostao je zapamćen i po svojoj legenardnoj izjavi: “Da se ponovo rodim, ponovo bih bio igrač Hajduka”, uklesanoj iznad ulaznih vrata njegove kuće.

Skelin Mont i schuco za najsuvremenija rješenja

Skelin Mont i Schüco zajedno za najsuvremenija rješenja

Kada birate profile za svoju stolariju dobro je znati što želite i što vam zapravo treba. Na tržištu se nude brojna rješenja, ali na vama je da odaberete najoptimalnije rješenje za vaš objekt. Skelin Mont u priozvodnji  ALU stolarije koristi Schüco profile koji su na samom vrhu svjetske kvalitete u proizvodnji profila na svijetu. Isti ti profili koje Skelin Mont koristi u proizvodnji  stolarije redovito dobivaju odličja i sa svojim inovacijama uvijek su ispred konkurencije.

skelin mont13 godina s vama

Skelin mont- 13 godina povjerenja

Hoop_Skelin_M

Iza Skelin Monta je 13 uspješnih godina poslovanja u kojima je stvoren prepoznatljv brand i zdrava hrvatska priča. 2004. godine vlasnik Ivica Skelin sa samo 24 godine života, krenuo je u svoju životnu misiju potpuno sam, imao je vjeru u Boga i znao je da želi stvoriti nešto veliko.

KAKO SMO ODRADILI NEMOGUĆE?

skelinM_admin

Ponosni smo na naš nedavno prihvaćen izazov izmjene stolarije na cijelom Kliničkom bolničkom centru Firule u Splitu. Prilikom izrade i montiranja ove velike količine PVC stolarije i čeličnih profila osjećali smo iznimno veliku odgovornost.

KAKO PRAVILNO ODRŽAVATI STOLARIJU?

skelinM_admin

Kako bi vaša nova stolarija ostala očuvana i postojana dugi niz godina, potrebno joj je pravilno održavanje. Ispravno rukovanje stolarijom jedna je od najbitnijih stvari o kojima se treba voditi računa kako se ne bi dogodile mehaničke greške.

1 2