info@skelin-mont.com +385 22 772 350

Skelin Mont d.o.o. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Šibeniku koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije. Osim stolarije, Skelin Mont u svom vlastitom pogonu proizvodi i staklarske proizvode, što je osobit ponos.

skelin-mont-o-nama

Od samog osnutka pa sve do danas, Skelin Mont d.o.o. postao je jedna od vodećih tvornica u regiji, koja u svojoj ponudi ima široku paletu vrhunskih proizvoda i usluga. Skelin Mont se ističe kao lider u proizvodnji kvalitetnih i raznolikih proizvoda.

Skelin Mont d.o.o. je 2004. godine započeo s proizvodnjom aluminijske stolarije, a godinu dana kasnije započinje proizvoditi i PVC stolariju te staklarske proizvode. Zadovljstvo radnog tima je imperativ, te se stoga konstantno ulaže u unapređenje uvjeta rada.

skelin-mont-o-nama-3

Danas Skelin Mont predstavlja stabilnu i zdravu poslovnu organizaciju koja u svom timu broji preko 90 stručno obučenih i osposobljenih djelatnika, koji svojim iskustvom i znanjem te stalnom edukacijom odgovaraju i na najzahtjevnije projekte.

Garancija kvalitete

skelin-mont-o-nama-4

Skelin Mont se ističe kao lider  u proizvodnji kvalitetnih i raznolikih proizvoda, što svjedoči i višegodišnjom garancijom kvalitete.  Zahvaljujući svom pristupu poslu kojim se bavi te obiteljskoj atmosferi koju ističe na svakom koraku, Skelin Mont je stekao povjerenje kupaca te brojnih poslovnih partnera. Neprestana kontrola kvalitete materijala koje koristi, tehnološki precizna izrada, moderne i automatizirane linije  za izradu, pristupačne cijene proizvoda, kratki rokovi isporuke i montaže, višegodišnja garancija na proizvode i brojne druge vrijednosti, razlog su zašto nam se naši kupci iznova vraćaju.

Zadovoljstvo radnog tima je imperativ Skelin Monta te se stoga  konstantno ulaže u unapređenje uvjeta rada, brojne stručne edukacije i usavršavanje te praćenje i uvođenje najnovijih tehnologija u proces rada. U Skelin Montu vjeruju da bez zadovoljnog i osposobljenog kadra, rast i napredak na sve zahtjevnijem tržištu – jednostavno nije moguć.

NAŠ CILJ

  • kontinuirani razvoj i napredak na svim razinama poslovanja
  • unaprjeđivanje visoke kvalitete proizvoda sa materijalima koji nisu štetni za okoliš
  • konstantno ulaganje u modernizaciju poslovanja – što podrazumijeva praćenje trendova i nabava novih, modernijih strojeva i opreme
  • neprestano stručno usavršavanje i educiranje svih sadašnjih i budućih djelatnika
  • širenje poslovanja na druga tržišta
  • stvaranje dodatnih vrijednosti inovacijama

Kontaktirajte nas

Obratite nam se s povjerenjem jer mi uistinu nudimo kvalitetu s garancijom!

Skelin Mont je pouzdan i siguran partner koji je u stanju svojim kupcima i poslovnim partnerima odgovoriti i na najrazličitije zahtjeve i ponuditi vrhunska dizajnerska rješenja  primjenjujući najviše standarde poslovanja i garantirajući visoku kvalitetu usluge.