FASADNI SISTEMI

Alu klizne stijenke idealno su rješenje kada želite maksimalno iskoristiti prostor, bilo da se radi o prostoru u kojem stanujete ili o poslovnom prostoru. Alu klizne stijenke dobro su rješenje kao panoramske, ali i za male prostore kada služe kao izlaz iz prostorije na terasu ili vrt. Velika prednost koju klizne stijenke daju prostoru je osvijetljenost. Vrlo su jednostavne za korištenje i maksimalno funkcionalne te vaš prostor čine elegantnim i modernim.

ČELIČNA PODKONSTRUKCIJAKada su u pitanju zimski vrtovi, ostakljene površine se mogu i ne moraju izraditi u fasadnom sistemu. Jedan od načina izrade je čelična podkonstrukcija na koju se nadograđuju aluminijska fasada te unutar koje se postavljaju stakla, paneli, klizne stijene, ulazna vrata i slično. Obzirom da je zimski vrt ukras objekta i da je dio životnog prostora, bitno je da on bude funkcionalan i udoban tijekom cijele godine.

“Fasadni sistemi danas su sastavni dio moderne arhitekture.

SCHÜCO FWS 50


Schüco FWS 50 fasadni sistem je horizontalno vertikalna konstrukcija sa unutrašnjom i vanjskom vizualnom širinom od 50 mm. Fasadni sistem omogućava visoku toplinsku izolaciju kroz nove izolatore. Schüco FWS 50 pruža transparentnu fasadnu konstrukciju sa velikim staklenim površinama. U FWS 50 fasadni moguća je ugradnja svih Schüco AWS modela prozora i Schüco ADS modela vrata. Moguća je ugradnja protuprovalne zaštite do klase RC 3.
Scroll to Top