info@skelin-mont.com +385 22 772 350
skelin mont13 godina s vama

Skelin mont- 13 godina povjerenja

Iza Skelin Monta je 13 uspješnih godina poslovanja u kojima je stvoren prepoznatljv brand i zdrava hrvatska priča. 2004. godine vlasnik Ivica Skelin sa samo 24 godine života, krenuo je u svoju životnu misiju potpuno sam, imao je vjeru u Boga i znao je da želi stvoriti nešto veliko.

Put do uspjeha nije bio niti malo lagan. U vlastitoj garaži krenuo je sa izradom prvih prozora. Radio je sam, spavajući svega nekoliko sati dnevno. Nerijetko je ostajao budan cijele noći ne bi li ispoštovao obećane rokove. U cijelom tom procesu je bio sam – od izlaska na tržište, nabave materijala, izrade prozora do montaže na licu mjesta. Nakon što je odradio prve velike poslove, stekao je povjerenje kupaca i polako i sigurno počeo graditi svoj brand.

Danas je u Dalmaciji svaki drugi prozor iz radionice Skelin Monta. U Europi ime Skelin Mont je već dobro poznato među klijentima i partnerima. Sve to na veliki ponos vlasnika Ivice Skelina koji uvijek naglašava da je uspjeh ostvario uz velik rad, trud i odricanje. Puno je planova za blisku i dalju budućnost. Cilj Skelin Monta je  podizanje svijesti među mladim ljudima i nadolazećim naraštajima kao i rad na promociji destinacije. Skelin Mont želi pokazati da je život u Dalmaciji pun potencijala te ukazati na sav potencijal koji Dalmacija i Hrvatska mogu pružiti. Imperativ u poslovanju je osiguravanje što boljih uvjeta rada za tim Skelin Monta, briga o okolišu i konstantno unaprjeđenje kvalitete proizvoda i širenje ponude.

Hoop_Skelin_M

About Hoop_Skelin_M