ALU PROZORI

Prozori predstavljaju vrlo važan estetski element fasade, jer svojom veličinom i oblikom određuju vanjski izgled objekta. Alu prozori se rade od aluminijskih profila te samim time trebaju dodatna ojačanja. Vrlo su elegantni zbog svojih ravnih linija, a dolaze u raznim bojama i nijansama.

Alu prozori se proizvode u svim opcijama – kao jednokrilni, dvokrilni, otklopni, klizni, te otklopno-klizni. Na aluminijske prozore, kao i na sve druge prozore, dodaju se bez ikakvih ograničenja i rolete, grilje ili mrežice protiv insekata.

Pri izboru prozora, veliku pažnju moramo dati estetici, ali još više samoj funkcionalnosti prozora. Kao i vrata, prozor ima jako važnu ulogu u zaštiti našeg objekta ili doma od vanjskih vremenskih utjecaja, povećava sigurnost našeg doma, ali mora omogućiti i prodiranje dnevnog svjetla. Nije jednostavno izabrati prozore za vaš dom, stoga pri samom izboru vodite računa da prozori na vašem domu ili poslovnom objektu zadovolje minimalno spomenute elemente. Odabirom prozora koji ima izvrsne izolacijske karakteristike – dobit ćete energetski učinkovite prozore koji će vam u konačnici smanjiti potrošnju energiju i uštedjeti novac za grijanje i hlađenje.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE ALU PROZORA:

  • Odlične izolacijske karakteristike
  • Čvrstoća, stabilnost, otpornost
  • Jednostavno održavanje
  • Prilagodljiv dizajn – jednostavne linije
  • Mogućnost izvedbe u raznim bojama
  • Dugi vijek trajanja

Osim navedenih karakteristika, važno je napomenuti da su Alu prozori i ekološki prihvatljivi što ih dodatno krasi. Dugovječnost, postojanost oblika i boja te odličan odnos uloženog i dobivenog, elementi su koji će vam pomoći pri donošenju finalne odluke o izboru prozora za vaš prostor.

Serija Schüco AWS 65 je moderan i učinkovit sistem prozora idealan za vaš dom ili poslovni prostor.

Serija Schüco AWS 65 pogodna je za prozore koji se otvaraju unutra i izvana. Sa dubinom ugradnje od 65mm na raspolaganju stoje različite varijante za mnoga rješenja specijalnih dizajnerskih zahtjeva. Postoji mogućnost ugradnje skrivenih britvela te otvaranje na otisak prsta.

Schüco AWS 65 je dubine profila rama od 65 mm. Može se izraditi kao obrtni kip prozor, prozor sa prečkom, prozorska vrata i mnoge druge varijante. Po izboru se može izraditi kao ravan prozor ili kao krilo koje se otvara izvana.

Schuco AWS 75.SI+ je profil prozora debljine 75 mm, višestruko primjenljiv i može se lako kombinirati sa proizvodnim programom vrata firme Schüco.

Aluminijski prozorski sistem Schüco AWS 75.SI+ nudi izvanrednu toplinsku izolaciju sa karakteristikama sličnim onima kod drvenih prozora. Međutim, za razliku od drvenih prozora, prednost alumininija je trajnost i stabilnost, uska vizualna površina kao i raznolik dizajn – izvodljiv u velikim transparentnim formatima.

Uz izvanrednu toplinsku izolaciju, optimalno središnje brtvljenje ekstruzijom, inovativni princip toplinske izolacije u žlijebu stakla te širokim rasponom profila model AWS 75.SI+ je kompatibilan sa Schüco programom vrata serije 75 (Schüco ADS 75.SI+/ ADS 75 HD.HI).

Scroll to Top