LUKSUZNA STOLARIJA SKELIN MONTA NA POZNATOM MASLINA RESORTU

 

Je li Skelin Mont na početku svojih pothvata, prije više od 19 godina imao viziju gdje i kamo želi stići? Jesu li najzahtjevniji projekti na domaćem i inozemnom tržištu prilika da Skelin Mont pokaže svu svoju moć i kapacitet? Kako bilo i kakve god vizije na samom početku Skelin Mont priče bile, možemo ponosno utvrditi da se sve češće nalazimo u društvu probranih projekata, da se Skelin Mont angažira za najzahtjevnije projekte i da to sa našim timom uspijemo bez većih izazova i provesti u djelo. Tako smo imali priliku biti dijelom jedne od najluksuznijih priča u Hrvatskoj, poznatom Maslina Resortu na otoku Hvaru, koji je usput rečeno i nositelj oznake Relais & Châteaux.

Na ovom promišljeno luksuznom resortu u srcu Mediterana sudjelovalo je više renomiranih umjetnika i stručnjaka koji su predano radili kako bi na parceli tik uz more u Starom Gradu u masliniku napravili dovoljno dobar razlog da se najzahtjevniji gosti iz cijelog svijeta na svoj odmor upute upravo na ovu lokaciju. Maslina Resort oduševi na prvi i svaki sljedeći pogled. Rađen sa jasnom vizijom da spoji hrvatsku osobnost sa francuskim luksuzom i azijskim stilom 50-tih. Jako je teško bez fotografija dočarati dozu luksuza i ambijent koji je ovdje stvoren, pa predlažemo da se uputite u zonu ugode prelistavajući fotografije čiji je vlasnik Maslina Resort.

Skelin Mont je na ovom projektu montirao luksuznu stolariju i pri tom se koristilo više različitih sistema od kojih je svakako najzanimljiviji elemenat 12metarski pivot od Jansena. Pivot je sastavljen od više krila koja su sakrivena među zidovima kako se ne bi izgubila elegancija prostora.

Ugrađena je i najluksuznija SCHÜCO stolarija gdje se koristilo različite sisteme za klizne stijenke, za prozore i balkonska vrata te serija s panoramskim profilom Design Line.

Osim velikih staklenih površina težine i po 200, 300 kilograma, strukturalni kutovi, otvaraju pogled čak i iz kuta jer se staklo naslanja direktno na staklo. Prilikom montaže balkonaca, kliznih vrata, prijelazi iz unutrašnjosti sobe na vanjski dio prostora izvedeni su kao ravni prag, odnosno neprimjetan prijelaz između vanjskog i unutarnjeg prostora.

 

Korištenje otvorenog prostora i 280 cm visokih staklenih zidova koje je postavio Skelin-Mont osigurava da se unutar javnog prostora gosti osjećaju kao da su vani u prirodi bez izlaganja vanjskim elementima.

Zahvalni smo za priliku da budemo dijelom jedne izuzetno zanimljive turističke priče. Skelin Mont tim je pri projektiranju kao i pri montaži dao sve od sebe da se povjerenje vlasnika i voditelja projekta do najmanje sitnice i opravda. Hvala našem timu i hvala vlasniku Maslina Resorta.

Više o luksuznom projektu Maslina Resort možete pročitati na linku OVDJE.

Fotografije su vlasništvo Maslina Resorta.

 

 

Scroll to Top