Skelin Mont sudjelovao u projektu RaSTEM

U sklopu projekta RaSTEM – Regionalni znanstveni centar, Skelin Mont je u prvoj polovici veljače ugostio brojne učenike iz 7 osnovnih škola sa područja grada Šibenika i županije. Bila je iznimna čast i zadovoljstvo biti dijelom ovog projekta, čiji je nositelj Grad Šibenik, te sudjelovati u terenskoj nastavi iz područja robotike.
 
Skelin Mont je bio domaćin učenicima od petog do osmog razreda iz 5 gradskih škola (OŠ Jurja Šižgorića, OŠ Jurja Dalmatinca, OŠ Meterze, OŠ Vrpolje i Brodarica) te 2 područne škole (OŠ Murterski škoji i OŠ Skradin).
 
U pratnji nastavnika i organizatora, djeci su prezentirane proizvodne hale i pojašnjen proces izrade stolarije i staklarskih proizvoda kao i način kako automatizirane linije pomažu u cijelom procesu i zašto je bez njih gotovo nemoguća proizvodnja na najvišem nivou kvalitete i brzine.
 
 
Hvala djeci, nastavnicima, Gradu Šibeniku i organizatorima HoOpla komunikacije što su Skelin Montu pružili priliku da djeci se djeci približi uspješna poslovna Skelin Mont priča.

Scroll to Top