Skelin Mont stolarija na luksuznom Maslina Resortu

Skelin Mont je na promišljeno luksuznom projektu MASLINA RESORT na Hvaru pokazao sve svoje potencijale i snagu. Maslina Resort, inače nositelj oznake Relais & Châteaux, djelo je više umjetnika i arhitektonskih stručnjaka koji su dali sve od sebe kako bi na parceli tik uz more u Starom Gradu na otoku Hvaru, u masliniku napravili dovoljno dobar razlog da najzahtjevniji gosti iz cijelog svijeta dolaze upravo ovdje.

Skelin Mont je angažiran za proizvodnju i montažu luksuzne stolarije koja je upotpunila cijeli projekt. Koristilo se više različitih sistema a jedan od najzanimljivijih elemenata je svakako 12metarski pivot od Jansena. Pivot je sastavljen od više krila  skrivenih među zidovima kako se ne bi izgubila elegancija prostora.

Ugrađena je i najluksuznija Schuco stolarija gdje se koristilo različite sisteme popust serije ASS 50 s kliznim stijenama i serija AWS/ADS 65 za prozore i balkonska vrata te ASS50 serija s ASW/ADS 65 kao i Schüco ASE 60 serija s panoramskim profilom Design Line.

Osim velikih staklenih površina težine i po 200,300 kilograma, strukturalni kutovi, otvaraju pogled čak i iz kuta jer se staklo naslanja direktno na staklo. Prilikom montaže balkonaca, kliznih vrata, prijelazi iz unutrašnjosti sobe na vanjski dio prostora izvedeni su kao ravni prag, odnosno neprimjetan prijelaz između vanjskog i unutarnjeg prostora.

Više na našem blogu čitajte OVDJE.  

Forotografije su vlasništvo Maslina Resorta.

 

Scroll to Top