VANJSKE ŽALUZINE

Odličan su odabir ako imate potrebu zasjeniti veće staklene površine. Vanjske PVC ili ALU žaluzine vrlo su popularne kao zaštita od sunca kod modernijih objekata jer se odlično uklapaju u bilo koji dizajn.

Njihov glavni zadatak je spriječiti prodor neželjene količine svjetla ili vrućine tijekom ljetnih mjeseci u prostoriju te zaštititi stolariju od svih vremenskih utjecaja i neprilika. Lamele vanjskih žaluzina imaju lagano zaobljene uglove te klize po vodilicama sa svake strane. Ovaj izbor sjenila pruža mogućnost dobrog prozračivanja prostora uz istovremenu kontrolu svjetla.

“Dobrim odabirom proizvođača koji će besprijekorno proizvesti i montirati vaše žaluzine, kupnja žaluzina za vaš objekt je dugoročna i pametna investicija u vaš objekt.”

Funkcioniraju na istom principu kao unutarnje žaluzine, samo što su materijali svih dijelova od kojih se sastoje žaluzine masivniji i daleko čvršći. Reguliranje kuta prodora svjetla kao i podizanje/spuštanje lamela na žaluzinama obavlja se iznutra. Preko špage, pomoću elektromotora na tipkalo ili daljinskog upravljača.

Montaža

Žaluzine se vrlo jednostavno i brzo montiraju poput roleta. Kod vanjskih žaluzina s elektromotorom moguće je ugraditi i senzor koji će elektromotoru dati signal u slučaju snažnog vjetra kako bi se lamele automatski spremile u kutiju i na taj način zaštitile.

Scroll to Top